Qué, si no la felicitat hauría de ser la nostra principal motivació diária?

¿Per que hem de fer el que hem de fer, si no és per trobar la nostra própia felicitat?

Es cert que tots busquem la manera de ser feliços diariament. Si en l’actualitat tens una feina (encara que no es la teva), vas al gym, tens amics i menjes de forma equilibrada… etc, el que passa es que disposes de moltes eines per a trobar la felicitat … pero, que et passa?

En els conceptes socials actuals, tenir una feina i/ó projectes personals no son considerats com a projectes humanitaris, si no com a eines per ser feliços. ¿Per qué? Simplement per el fet que, si tens feina, pots comprar les coses que et fan feliç. Citant a Abraham Manslow i la seva célebre pirámide de la motivació, primer cobrim les necessitats més básiques, com son menjar, beure, el sexe i dormir. Després busquem un cercle on les amistats i les relacions personals prenen importáncia. El tercer estat implica afirmament, en consolidar els altres dos estats i un cop els tenim assegurats, busquem la realització personal. El Zenit. Autoafirmament.

La Felicitat no fá part d’un destí al que hem d’arrivar, si no d’una forma d’arrivar a tal destí. El destí al que ens porta la felicitat es l’Éxit.

En altres paraules, SER FELIÇ ES PART INDISPENSABLE DEL HÁBITS NECESSARIS PER SER PERSONA EXITOSA. Ó dit d’altres paraules, EL DESENVOLUPAMENT PERSONAL BUSCA FER-TE FELIÇ, i portar-te al camí del éxit.

Així que, de tant en tant, les persones es realitzen la pregunta interessant de ¿Com ser feliç?. I avuí vull compartir una mica d’aquells elements que podem deixar de costat per aconseguir la nostre felicitat, donat que les aproximacions sobre el pensament positiu, optimista i de conquerir s’anirán mostrant poc a poc en aquest blog.