El Coach esportiu és aquell professional que acompanya l’esportista o entrenador en un procés d’autoconeixement i desenvolupament professional durant el qual s’estableixen objectius, identificar i treballar factors que limita el rendiment atlètic i adquirir recursos per superar els obstacles i reunir-se amb èxit la competició. Normalment l’atleta té el seu entrenador, i en moltes ocasions l’entrenador, treballa amb l’entrenador, deixant l’advocat i assessorar el mateix, des d’atletes, si són bons anar sol, i les intervencions amb ells són molt concrets i en moments claus.Coaching i modelatge són dos processos complementaris i essencials per aconseguir un rendiment òptim en qualsevol àrea. El Modelatge reforça al coaching per definir com dur a terme tasques i activitats en la millor manera possible, i el Coaching  reforça el modelatge en ajudar als participants a aprendre i posar en pràctica el que ha estat modelat.

Quan diem interioritzar considerem de màxima importància intervenir tan poc com sigui possible en la formació del client en el .Entrenament mental amb eines de PNL per treballar amb l’esportista

  1. Buscar el potencial de l’esportista.

En aquest punt el Coaching amb modelatge pot observar i provoquen l’estructura de les habilitats jugador.

  1. Una major consciència de la seva millora en el rendiment en l’esport. La Consciència està estretament relacionat amb atenció, en el marc de la P.N.L: tenim una tecnología molt eficaç, que està treballant amb submodalitats sensorials o els blocs de construcció de l’experiència, així com el meta-model del llenguatge o Poderosas.

3 les preguntes. Genera «Eines» de l’esportista. Coaching amb modelatge no només ajuda a l’atleta per prendre consciència i desenvolupar noves habilitats mentals, sinó que també dóna un «mapa» per aconseguir-ho. Altres eines que utilitzem en P.N.L, són la prova Mental o implícit modelat d’altres atletes amb posicions perceptives de la P.N.L: primera i segona posició. La tercera posició que li dóna una perspectiva més enriquit de l’actuació de la jugador.

  1. Control de les emocions abans d’un concurs. Els entrenadors diuen que tenen problemes i és normal, les persones són complicades, especialment en situacions de tensió o l’estrès. Cal posar remeis en marxa amb els seus alumnes, quan perden, després de la competició, o els nervis previs a la competició.La P.N.L pregunta és com podem què fer?. Amb el treball de PNL i control emocional, podem fer-ho tenint en compte la fisiologia i les representacions internes de l’esportista. Així com també convertint les emocions negatives en convocatòries d’acció, s’ha posat l’emoció negativa en un nou marc de solució i oportunidad.
  2. Control de l’estrès. L’estrès en general vénen moltes vegades en cas atletes o intèrprets de diàleg intern propi, mala planificació, distraccions innecessaris o qualsevol altre factor. Disminueix l’estrès quan millorem el diàleg intern, t’animem a relaxar-se, a través de la inducció a la relaxació acompanyat d’ancoratges, exhibicions creatives, entre d’altres recursos que un practicant de PNL experimentat es pot fer amb facilidad.
  3. Motivació. Gràcies a PNL podem utilitzar les representacions subjectives, internes, dissociació o associació, fent que la motivació es genera des de dins, fins i tot en les tasques que saps que has de fer, però vostè no. Coaching amb PNL.
  4. Seguretat en si mateix i l’esport d’iniciativa. En l’esport, és clar que prové de la formació i fan bones marques o guanyar els partits. Però si utilitzem les habilitats i els models que PNL; No treballem seguretat, desenvolupament, confiança o flexibilitat. Utilitzant un recurs que en psicologia esportiva que anomenem «Imatges», avui, aquest concepte és reconegut tenint en compte la premissa que la ment no diferències amb el que és real i el que és imaginar, en aquest sentit podem planificar un escenari mental, d’una manera creativa i entrenant-lo mentalment. En el moment de la competició, l’atleta i el seu cervell de tot el sistema nerviós se senten la confiança que necessita fins i tot si vostè no ha guanyat els partits anteriors o no té la marcas.
  5. Gestió de la por al fracàs o gestió de la por Victoria. anticipa el fracàs però també és una energia molt potent que si sabem gestionar pot ser molt útil. Hem de veure la ment que de vegades pot ser el nostre pitjor enemic, però quina ment?, dues ments hi ha: el conscient i l’inconscient. Hi ha una frase del Premi Nobel de literatura penjada a la paret dels vestidors de Winbledom que diu: «Si et trobes amb victòria o derrota, tractar-los tant bé com al mateix impostor». Jo diria que en aquest cas: «Tractar-los com el mateix aliat, mestre i la desconfiança d’ambdós».
  6. Gestió de conflictes o polaritat: victòria – fracàs.Aquesta és una polaritat molt perillosa: si el desig és espectacular, si es perd el món vé a sobre. Saber gestionar temps difícils és un repte. Vostè pot trobar problemes, on hi ha afers sempre salten espurnes, aprendre a gestionar la comunicació i el mapa, èr,et entendre i després ser entés.
  7. Millora de les relacions amb els equips interns i externs.Les relacions són una influència constant, influir en els altres i per deixar-nos influenciar, millor fer-ho conscientment. També vostè pot influir en la psicologia de l’oponent, guanyar un joc és un joc mental, saber com aquell procés li permet controlarlo.
  8. Decisions i decideix s’ha compromès a seva màxima nivel.las decisions més que qualsevol altra cosa determinar els resultats i el seu destí. Entrades per decidir, fer-ho amb discreció i llavors no busque en un altre lloc, que és no el que hem triat. El coaching esportiu o coachOtro executiu dels talents que tenim a Mallorca, Rafa Nadal, també té un entrenador i mentora. Un dels últims comentaris de Toni Nadal en la darrera fase de Rolland Garros 2011 en seminifinales i millorar algunes mancances que deia havia Rafa, és «parlen, xerrada, xerrada», en aquest cas la manera de parlar és important. L’actitud de el Coaching en aquest sentit és molt apropiat: «demanem i escoltar».

 

 

Una altra estratègia que està més relacionat amb la P.N.L que amb Coaching és alineat amb l’Assumpció del mapa no és territori, qui sap Toni, diuen ser capaç de saltar fora d’una manera de veure una realitat a un altre i llavors posicionat en qualsevol d’ells llavors una altra vegada, canviar demostrant gran flexibilitat de pensament i de comportament.Si com atletes volen millorar la seva capacitat de planificació i auto – cura i enfortir les seves creences recomanar el seu últim llibre: la meva història, es pot modelar les creences i habilitats de Rafa i el seu oncle Toni.que1.trabaja de la mental mapa de la deportista.2.Establece una relació confianza.3. Es centra la seva intervenció professional en l’aprenentatge i mejora.4. No jutjar, ajuda a centrar-se la objetivos.5. No donar instruccions, simplement reflecteix amb l’atleta. com?Per optimitzar com i fer-ho amb una mica de precisió, recomano a aquells que saben model o formulari vostè. La formació li donarà confiança. Entrenament mental, des del meu punt de vista és tan important com el físic. Encara que sense físic no no va poder participar sense el mental potser sí participarías però gairebé no guanyes.Descobreix entrenament mental coaching amb PNL que fa l’autor d’aquest Blobibliografia sobre deportivoEsteban de coaching Cuellar Hansen (2012). «Lideratge d’alt rendiment. Màster en PNL A.R.D.». » Modelatge i Coaching per a d’alt rendiment esportiu. Editorial Talaiots.Esteban Cuellar Hansen (2011). «Vostè desenvolupar la ment i millorar la seva vida.i gaudir del procés. Practicant manual de PNL». Ed. Talaiots. ISBN: 978-84-939484-1-2 «Coaching amb domini Personal. Què vol i com aconseguir-ho». 1r impressió. 2 ª edició 2009. Talaiots d’Ed. 2011 ISBN:978 – 84 – 612 – 9893-8 (Si vols el libro qué vols y cómo conseguir_lo, puedes pedir_lo por correu r: institutoexcelcoaching@gmail.com) altres llibres que us recomano: Gallwey, w. Timoteu (1974). «El joc interior de Tennis» (1a ed.). Nova York: Casa Fortuïta. ISBN 0394491548.Oliver, Vicens (2010). «PNL