Crec que, per més que enfoqui en mencionar els grandiosos beneficis de despreocupar-se per a les nostres vides, no arrivaria ni tant sols a explicar-ho de manera encertada, com es d’important per al desenvolupament personal.

Les preocupacions son precissament la mare de totes les raöns per les quals les persones no logren l’éxit; simplement per qué preocupar-nos ens porta a un estat mental negativista, ens predisposa al fracás, i crea dins nostre un ambient perfecte per a desenvolupar la caréncia de felicitat.

Sempre estem pensant en les deutes, el futur… es per que no acabem de confiar en els nostres recursos propis, les habilitats per aconseguir el que ens proposem. Com no creus en Tú Mateix? ¡Despreocupat! No guanyes res amb la preocupació! Ningú mai ha resolt un problema preocupant-se! Et proposo una solució. Inverteix el temps en resoldre el problema de forma intel.ligent en lloc de remugar i dir coses sense cap sentit. Estira’t en un lloc cómode, recolza el cap en les teves mans; fes respiracions profundes i relaxat. La Solució es més fácil trobar-la quan hi ha claredat mental, i una vida amb claredat mental es una vida feliç.

Prova de pensar una mica més tranquilament, d’estar més tranquil/a davant les situacions, deixar de pensar en negatiu, fot-li foc als inconvenients, sense importar quin es l’impacte en la teva vida.

Vull que deixis de costat les coses negatives i abraçis les positives. Quan enfoquem en positiu, les coses, situacions i persones negatives dilueixen com el sucre en una piscina olímpica. Si programem cos i ánima en positiu, en conquista, éxit i motivació; es molt més difícil que el fracás i la desesperació truquin la teva porta.

Per tant, per ser feliç, el que has de fer ara no es lliurar-te de les coses dolentes, si no acollir cada día i cada cop més intensament, alló que tú consideris Bó (sota el teu concepte).

Transforma la teva vida i trobarás l’Exit.